Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιεθνές βραβείο στην Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Διεθνές βραβείο στην Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων

Η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ), του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών επιλέχτηκε για τo βραβείο του Διεθνούς ΟργανισμούΑσφαλείας Πτήσεων – Flight Safety Foundation. Με επιστολή που απέστειλε στον […]

Η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ), του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών επιλέχτηκε για τo βραβείο του Διεθνούς Οργανισμού<...>Ασφαλείας Πτήσεων – Flight Safety Foundation.

Με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων κ. Ακριβό Τσολάκη, ο Πρόεδρος της Flight Safety Foundation κ. W. Voss, αναφέρει ότι: “Η ελληνική επιτροπή επελέγη για το φετινό βραβείο, για την ενδελεχή της έρευνα στο αεροπορικό ατύχημα της 14ης Αυγούστου 2005”.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Voss: «Πολλές συστάσεις ασφαλείας της ελληνικής επιτροπής, άλλαξαν για πάντα την ασφάλεια πτήσεων και γι’ αυτό σας ευγνωμονεί η αεροπορική βιομηχανία».

Το βραβείο του Προέδρου της SFS καθιερώθηκε το 1988 και τιμά όσους προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλειας πτήσεων. H απονομή του βραβείου θα γίνει στη διάρκεια των εργασιών του Πανευρωπαϊκού Σεμιναρίου Ασφαλείας Πτήσεων, τον Μάρτιο του 2008 στο Βουκουρέστι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024