Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνής διάκριση για τον παραδοσιακό οικισμό Κρήσσα Γειτονία
Βραβείο Commercial Property Awards

Διεθνής διάκριση για τον παραδοσιακό οικισμό Κρήσσα Γειτονία

Με το βραβείο “Commercial Property Awards” του Διεθνούς Διαγωνισμού Europe and Africa Property Awards 2009 τιμήθηκε ο παραδοσιακός τουριστικός οικισμός Κρήσσα Γειτονία στη Σφάκα Λασιθίου, για τον τρόπο συντήρησης και […]

Με το βραβείο “Commercial Property Awards” του Διεθνούς Διαγωνισμού Europe and Africa Property Awards 2009 τιμήθηκε ο παραδοσιακός<...> τουριστικός οικισμός Κρήσσα Γειτονία στη Σφάκα Λασιθίου, για τον τρόπο συντήρησης και ανάπλασης των κατοικιών που περιλαμβάνονται σε αυτόν.

Ο διαγωνισμός Europe and Africa Property Awards 2009 διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο ενημέρωσης CNBC Arabiya. Το Europe and Africa Property Awards αποτελεί ενότητα του International Property Awards, του πλέον καταξιωμένου διεθνή διαγωνισμού, που στοχεύει στην ανάδειξη των καλύτερων εκπροσώπων στους τομείς του real estate και της τουριστικής αγοράς παγκοσμίως.

Με το βραβείο αυτό, η Κρήσσα Γειτονία θέτει υποψηφιότητα για τη διάκριση World’s Best στην κατηγορία “Commercial Property Awards” του διεθνή διαγωνισμού International Property Awards, κατηγορία στην οποία υπάρχουν συμμετοχές από εκπροσώπους τουριστικών μονάδων και εταιρειών real estate από Ασία, Ειρηνικό, Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Αραβία.

Η Κρήσσα Γειτονία είναι ένας παραδοσιακός οικισμός, που αναπτύσσεται σε μία πραγματική γειτονιά στην περιοχή της Σφάκας Λασιθίου, μόλις 6 χλμ από τις παραλίες και το ιστορικό ψαροχώρι του Μόχλου της Ανατολικής Κρήτης. Μία γειτονιά 16 πλήρως ανακατασκευασμένων πέτρινων κατοικιών, σουιτών και δωματίων, οι οποίες διατηρούν τον αρχικό χαρακτήρα του 18ου και 19ου αιώνα, προσφέροντας ταυτόχρονα, όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ο επισκέπτης της Κρήσσας Γειτονίας θα απολαύσει την αυθεντική κρητική φιλοξενία καθώς και υποδομές υδροτουρισμού (SPA) με πρακτικές εξατομικευμένης θεραπείας από τα φυσικά προϊόντα Terrake και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει ο Παραδοσιακός Οικισμός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024