Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιεθνής Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Διεθνής Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Η Εταιρία Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προβάλλει την περιοχή, μέσα από τις γεύσεις της. Επίσκεψη στην Περιφέρεια, πραγματοποίησε ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο από το Ισραήλ υπό την αιγίδα και την […]

Η Εταιρία Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προβάλλει<...> την περιοχή, μέσα από τις γεύσεις της.

Επίσκεψη στην Περιφέρεια, πραγματοποίησε ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο από το Ισραήλ υπό την αιγίδα και την ευθύνη της Εταιρίας Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την προβολή της Περιφέρειας.

Αντικείμενο αυτής της προβολής (γεύσεις Μεσογείου) ήταν ποτά, όπως κρασιά και ούζο, αλλά και παραδοσιακά φαγητά από τοπικά προϊόντα όπως κρέας, ψάρι και τοπικές συνταγές.

Η προσπάθεια αυτή της Περιφέρειας εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό για προβολή ολόκληρης της περιοχής και για τον λόγο αυτό βιντεοσκοπήθηκαν αντίστοιχα προϊόντα και γεύσεις από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Δράμα την Καβάλα, και την Θάσο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού του Ισραήλ προσπαθούν να προβάλλουν τουριστικά την Περιφέρεια, μέσα από τις γεύσεις.

Η παραγωγή γίνεται για το δεύτερο κρατικό κανάλι του Ισραήλ και θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβριο αγγλόφωνα σε όλες τις χώρες της Μεσογείου και σε ακόμη 15 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ιαπωνίας. Η διευθύντρια της Εταιρίας Τουρισμού της Περιφέρειας (ΕΤΑΜΑΘ) κ. Στέλλα Σπανού δήλωσε ότι “ο στόχος και η φιλοσοφία μας είναι να προσελκύσουμε τουρίστες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου καθώς και να ανοίξουμε νέες αγορές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024