Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔημιουργία νέας ένωσης στο χώρο της ακτοπλοΐας

Δημιουργία νέας ένωσης στο χώρο της ακτοπλοΐας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ορισμένες επιχειρήσεις από τον χώρο της ακτοπλοΐας προσανατολίζονται στην δημιουργία νέας ένωσης μετά από, τις πρόσφατες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, οι Επιχειρήσεις Αττικής, η εταιρία Strinzis, η […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ορισμένες επιχειρήσεις από τον χώρο της ακτοπλοΐας προσανατολίζονται στην δημιουργία νέας ένωσης μετά από,<...> τις πρόσφατες εξελίξεις. Συγκεκριμένα, οι Επιχειρήσεις Αττικής, η εταιρία Strinzis, η ΑΝΕΚ, και η ΝΕΛ εξετάζουν τον γεγονός της δημιουργίας μιας νέας ένωσης, μετά τις ανακοινώσεις για συνένωση των ενώσεων ΕΕΕΠ<.>, Ένωση Eφοπλιστών Eπιβατηγών Πλοίων, και ΕΕΑ<.>, Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, που έχει γίνει από τον κ. Ποταμιάνο και τον κ. Σφηνιά.
Η δημιουργία μιας νέας ένωσης αυτή τη στιγμή που η κατάσταση είναι τεταμένη θα προκαλέσει νέες αναταράξεις στα ακτοπλοϊκά δρώμενα όπου οι εξελίξεις απρόβλεπτες.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα την ιδέα της δημιουργίας της νέας ένωσης την επιβεβαίωσαν είτε άμεσα είτε έμμεσα ο κ. Σήφης Bαρδινογιάννης από την πλευρά της ΑΝΕΚ, και ο κ. Περικλής Παναγόπουλος από την πλευρά των Επιχειρήσεων Αττικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024