Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργήθηκε Οργανισμός Προστασίας Καταναλωτών-Τουριστών Ολυμπιακών Αγώνων

Δημιουργήθηκε Οργανισμός Προστασίας Καταναλωτών-Τουριστών Ολυμπιακών Αγώνων

Η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος ακολουθώντας τους αντίστοιχους φορείς της Ατλάντα και του Σίνδευ δημιούργησε τον Οργανισμό Προστασίας Καταναλωτών-Τουριστών Ολυμπιακών Αγώνων που θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, μόνιμα, έκτακτα και […]

Η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος ακολουθώντας τους αντίστοιχους φορείς της Ατλάντα και του Σίνδευ δημιούργησε τον<...> Οργανισμό Προστασίας Καταναλωτών-Τουριστών Ολυμπιακών Αγώνων που θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, μόνιμα, έκτακτα και κινητά κέντρα πληροφοριών – καταγγελιών, γραφεία νομικής υποστήριξης, ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή (11721), και από τις υφιστάμενες κινητές μονάδες πληροφόρησης ΙΝΚΑ.

Οι μονάδες αυτές θα έχουν στόχο να εξυπηρετήσουν την προ, κατά και μετά τους Αγώνες αύξηση της τουριστικής κίνησης. Ήδη, μέσω των Διεθνών Οργανώσεων Καταναλωτών, αλλά και μέσω των διεθνών τουριστικών γραφείων, ενημερώνονται οι επισκέπτες της χώρας, για τις διευθύνσεις, τηλέφωνα, fax, e-mail από τα οποία θα παίρνουν πληροφόρηση, ενημέρωση, και βοήθεια, ανεπηρέαστη από εμπορικές και εθνικιστικές σκοπιμότητες. Η λειτουργία της υπηρεσίας αυτής εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Αθήνας του ΙΝΚΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024