Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημήτρης Πολλάλης: Πάρα πολλές οι τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας

Δημήτρης Πολλάλης: Πάρα πολλές οι τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας

“Οι τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας είναι πάρα πολλές και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε με τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις,είναι να περάσουμε στο ευρύ κοινό το μήνυμα ότι η […]

“Οι τουριστικές δυνατότητες του Νομού Λακωνίας είναι πάρα πολλές και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε με τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις,<…>είναι να περάσουμε στο ευρύ κοινό το μήνυμα ότι η Λακωνία είναι προορισμός και μάλιστα ένας από τους πλέον αξιόλογους, σε όλα τα επίπεδα του τουριστικού φάσματος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, κ. Δημήτρης Πολλάλης, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της Ένωσης, μέσω της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας, στην έκθεση Philoxenia.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες του περιπτέρου της Λακωνίας είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού, καθώς επίσης και τα διαφημιστικά φυλλάδια των ξενοδοχείων που συμμετείχαν, ενώ η Ένωση Ξενοδοχείων είχε ετοιμάσει ένα πλήρη κατάλογο με όλα τα ξενοδοχεία της Λακωνίας, τον οποίο και διένειμε.

“Το ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση”, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος, είναι ότι “έχει αρχίσει να διαφαίνεται και να εκδηλώνεται ενδιαφέρον για τον τουριστικό προορισμό Λακωνία. “Ο δρόμος όμως των επιθυμητών τουριστικών αποτελεσμάτων είναι μακρύς ακόμα και χρειάζεται πολύ προσπάθεια”, είπε καταλήγοντας ο κ. Πολλάλης, αφού αναφέρθηκε πρωτίστως και στην αποτελεσματικότητα του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο Νομάρχης, στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης του Νομού.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2005, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων – Π.Ο.Ξ., στην οποία η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας – μέλος της Π.Ο.Ξ., συμμετείχε με τους κ.κ. Δημήτρη Πολλάλη, Πρόεδρο και Δημήτρη Σταθόπουλο, Γεν. Γραμματέα. Επίσημος προσκεκλημένος στη συνέλευση ήταν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος αισιόδοξα αναφέρθηκε για το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου για το 2006 έχει ήδη ξεκινήσει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024