Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιοργάνωση τουριστικού Workshop στην Αθήνα για τα ξενοδοχεία της Κω
Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω

Διοργάνωση τουριστικού Workshop στην Αθήνα για τα ξενοδοχεία της Κω

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης της Κω στην Ελληνική Αγορά, σε συνεργασία με την εταιρία “Travel Media Applications” – την εταιρία που εκδίδει την έγκριτη […]

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης της Κω στην Ελληνική Αγορά, σε συνεργασία<...> με την εταιρία “Travel Media Applications” – την εταιρία που εκδίδει την έγκριτη καθημερινή ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα Travel Daily News-, διοργανώνει την Τετάρτη πρώτη Απριλίου στην Αθήνα εκδήλωση γνωριμίας της Κω, ως προορισμό, και των ξενοδοχείων της, με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία των Αθηνών.

Η Εκδήλωση θα λάβει χώρα ξενοδοχείο Stratos Vassilikos των Αθηνών, όπου οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι, σε ειδική αίθουσα, θα έχουν χώρο και τραπέζι εργασίας για τις συναντήσεις τους με τους επισκέπτες πράκτορες. Το συνολικό κόστος της διοργάνωσης καθώς και η προβολή της εκδήλωσης στην Αθήνα θα καλυφθεί πλήρως από τον ΔΟΤ ΚΩ και η μόνη υποχρέωση των συμμετεχόντων θα είναι η μετακίνησή τους και διαμονή τους στην Αθήνα.

Ο ελάχιστος αριθμός των συμμετοχών έχει ορισθεί στους 12, και ο μέγιστος στους 30. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία του ΔΟΤ και στην εφημερίδα TravelDailyNews.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024