Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήDiscovergreece.com redesign, ένας χρόνος μετά
Προώθηση προορισμού

Discovergreece.com redesign, ένας χρόνος μετά

Επετειακό τεύχος για τον επανασχεδιασμό του Discovergreece.com.

Τον Απρίλιο του 2020 το ανανεωμένο Discovergreece.com πραγματοποίησε το επίσημο λανσάρισμά του μέσω της πλατφόρμας #GreeceFromHome.

“Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Discovergreece.com βασίστηκε στη μελέτη και ανάλυση, που έχει προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια, των best practices και στην παρακολούθηση και υιοθέτηση των τάσεων του παγκόσμιου τουρισμού”, λέει η κα Iωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.

Τα activities, τα tours και τα πολιτιστικά αξιοθέατα, που υστερούν σε ψηφιακή παρουσία, αποκτούν στο ανανεωμένο Discovergreece.com ένα δυναμικό ψηφιακό αποτύπωμα, και μέσα από ένα φιλικό στον χρήστη περιβάλλον ο ταξιδιώτης λαμβάνει αξιόπιστες πληροφορίες, ξεναγείται ψηφιακά μέσα από σύγχρονο content, και έρχεται σε άμεση επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες. Ενώ ταυτόχρονα, ο ελληνικός τουριστικός τομέας έχει τη δυνατότητα να προβάλλει και να προωθήσει τις υπηρεσίες του.

Καθώς ετοιμαζόμαστε σταδιακά για την επόμενη μέρα, καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε μια νέα επόμενη πρόκληση, αυτή του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Το digitalization αποτελεί πλέον μονόδρομο για τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς αναδεικνύεται σε ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης τόσο σε επίπεδο προβολής όσο και σε επίπεδο πώλησης υπηρεσιών.

Το ανανεωμένο Discovergreece.com, που τον Απρίλιο του 2020 πραγματοποίησε το επίσημο λανσάρισμά του μέσω της πλατφόρμας #GreeceFromHome και έχει ήδη διανύσει τον πρώτο χρόνο ζωής του, χτίστηκε σε αυτή τη βάση με στόχο να ταξιδέψει τους επισκέπτες του στην Ελλάδα με έναν τρόπο που τοποθετεί στο επίκεντρο τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Η immersive εμπειρία που προσφέρει το Discovergreece.com μέσα από το inspirational storytelling, το υψηλής αισθητικής πρωτότυπο περιεχόμενο και τη σύγχρονη και ποικίλη μορφή άρθρων, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να περιηγηθεί εικονικά στην Ελλάδα, να φανταστεί τον εαυτό του να ζει εμπειρίες, να επισκεφθεί αξιοθέατα και να γνωρίσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν
με ένα νέο, πιο προσιτό και travel τρόπο.

Σε αυτή την τόσο ανατρεπτική καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι, το Discovergreece.com σταθερά και με συνέπεια χτίζει την εικόνα της Ελλάδας, δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική. Λειτουργεί ως κοινό σημείο συνάντησης των ταξιδιωτών και της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Αποδεικνύει εμπράκτως ότι η συνεργασία είναι αυτή που κερδίζει, καθώς η εξ’ολοκλήρου αναβάθμιση του υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση των 27 χορηγών, τους οποίους και θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την τόσο σημαντική τους συνεισφορά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024