Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔωδεκάωρη κατάθεση του πλοιάρχου του Sea Diamond

Δωδεκάωρη κατάθεση του πλοιάρχου του Sea Diamond

Ενώπιον του αρχιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, κ. Παρασκευά Σαλίβερο, που διενεργεί τις προανακρίσεις για λογαριασμό του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κατέθετε από το πρωί της Δευτέρας και για περίπου δώδεκα ώρεςο […]

Ενώπιον του αρχιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, κ. Παρασκευά Σαλίβερο, που διενεργεί τις προανακρίσεις για λογαριασμό του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κατέθετε από το πρωί της Δευτέρας και για περίπου δώδεκα ώρες<...>ο πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, κ. Γιάννης Μαρίνος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλοίαρχος ανέλαβε το μέρος των ευθυνών που του αναλογούν και δήλωσε, ότι συνεργάστηκε με τις Λιμενικές Αρχές, για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στη στεριά. Εντός των ημερών θα καταθέσουν στον κ. Σαλίβερο και οι υπόλοιποι αξιωματικοί του κρουαζιερόπλοιου, ώστε ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος να έχει ολοκληρωμένη εικόνα, προκειμένου να συντάξει έκθεση για το Ανώτατο Συμβούλιο Ναυτικών Ατυχημάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024