Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔωρεάν ξεναγήσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού
Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

Δωρεάν ξεναγήσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού

Όπως κάθε χρόνο το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου) προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό κατά το μήνα Φεβρουάριο. Οι ξεναγήσεις που θα γίνουν φέτος είναι οι εξής…

Όπως κάθε χρόνο το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου) προσφέροντας δωρεάν<...> ξεναγήσεις για το κοινό κατά το μήνα Φεβρουάριο. Οι ξεναγήσεις που θα γίνουν φέτος είναι οι εξής:

  • Κυριακή 7/2 «Ρωμαϊκή Αθήνα». Αριστοτέλης Κοσκινάς. Συνάντηση στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς στην οδό Αδριανού στις 10.00.
  • Σάββατο 13/2: «Επιγραφικό Μουσείο». Νόρα Παντελάκη. Συνάντηση στην είσοδο του Επιγραφικού Μουσείου, Τοσίτσα 2, στις 10.30.
  • Σάββατο 13/2 «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς). Χάρις Βελαχουτάκου, Μαριέττα Κωνσταντίνου. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 11.00.
    Κυριακή 14/2 Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Δήμητρα Ποτσίκα. Συνάντηση στον προθάλαμο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στις 10.30.
  • Κυριακή 14/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Ράνια Μανώκα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.
  • Κυριακή 28/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Θεώνη Κάμπρα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών φέτος, εκτός από τις δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό, αποφάσισε να προσφέρει και ξεναγήσεις σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, σε συνεννόηση με φορείς και συλλόγους που προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής αυτών των ομάδων (ΨΝΑ-18 ανω και ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΜDA σύλλογος ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Χαμόγελο του Παιδιού και τα Χωριά SOS, Ξενώνας παιδιών Μελία, Κοινοτικό σπίτι Αριάδνη). Τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί ξεναγοί προσφέρθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024