Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔραγασάκης: Παράνομες δραστηριότητες στο χώρο του Αγ. Κοσμά
Βουλευτής Β` Αθηνών ΣΥΝ

Δραγασάκης: Παράνομες δραστηριότητες στο χώρο του Αγ. Κοσμά

Πριν λίγες μέρες κάτοικοι του Ελληνικού και άλλων δήμων αφαίρεσαν την περίφραξη που απέκλειε την πρόσβαση στην παραλία του Αγ. Κοσμά. Τα κάγκελα που αφαιρέθηκαν παραδόθηκαν στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά. […]

Πριν λίγες μέρες κάτοικοι του Ελληνικού και άλλων δήμων αφαίρεσαν την περίφραξη που απέκλειε την πρόσβαση στην παραλία του Αγ. Κοσμά. Τα κάγκελα που αφαιρέθηκαν παραδόθηκαν στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά. Την επομένη έγινε προσπάθεια να τοποθετηθεί<...>εκ νέου περίφραξη, ώστε να αποκλειστεί εκ νέου η πρόσβαση στην παραλία. Σαν υλικά αποπειράθηκαν να χρησιμοποιήσουν μέρος από τα κάγκελα που είχαν αφαιρεθεί.

Με την έγκαιρη επέμβαση του δήμου, αλλά και της Αστυνομίας η παράνομη εργασία περίφραξης δεν προχώρησε. Οι τεχνίτες και ο εργολάβος διέφυγαν τη σύλληψη εγκαταλείποντας επί τόπου τα εργαλεία τους τα οποία και κατασχέθηκαν.

“Επειδή όμως η χρήση σαν υλικού της νέας περίφραξης των κάγκελων που είχαν παραδοθεί στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά την προηγουμένη, μαρτυρά τη συμμετοχή της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά στην προσπάθεια νέου αποκλεισμού της παραλίας ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού, κ. Γιάννης Δραγασάκης, με χτεσινή ερώτηση του στη Βουλή προς τον υπουργό Πολιτισμού, ρώτησε αν ο ίδιος ο υπουργός εγκρίνει τη συμμετοχή του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά στην τοποθέτηση της νέας περίφραξης και τι μέτρα θα πάρει για τον έλεγχο των ευθυνών της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024