Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔραγασάκης: Πότε θα γίνει η συνάντηση για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού;
Βουλευτής Β` Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δραγασάκης: Πότε θα γίνει η συνάντηση για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού;

Στις 26 Νοεμβρίου 2007 το ΥΠΕΧΩΔΕ απέστειλε στους περί το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού ΟΤΑ και τη Νομαρχία Αθηνών προτάσεις του για το μέλλον του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, προκειμένου […]

Στις 26 Νοεμβρίου 2007 το ΥΠΕΧΩΔΕ απέστειλε στους περί το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού ΟΤΑ και τη Νομαρχία Αθηνών προτάσεις του για το μέλλον του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, προκειμένου να ακολουθήσει<...>η σχετική διαβούλευση.

Οι δήμοι Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού με τη στήριξη της Νομαρχίας Αθηνών και τη συμμετοχή πολλών επιστημονικών και κοινωνικών οργανώσεων, εκπροσώπων όλων των κομμάτων, βουλευτών, ευρωβουλευτών και του κ. Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ε.Ε. διοργάνωσαν επιστημονική διημερίδα για το θέμα αυτό από 18 ως 20 Ιανουαρίου 2008 και αμέσως μετά ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Υπουργό, προκειμένου να παρουσιάσουν τις απόψεις τους επί των προτάσεων.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής Β` Αθηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Γιάννης Δραγασάκης, με χτεσινή ερώτηση του προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων, “ο κ. Υπουργός δεν έχει ορίσει ημερομηνία συνάντησης”.

Βασιζόμενος στα παραπάνω, ο κ. Δραγασάκης έθεσε στον κ. Σουφλιά τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  1. Σε τι αποσκοπεί η αποφυγή συνάντησης με τους κ.κ. Δημάρχους;

  2. Πότε σκοπεύει να τους δεχτεί και να παραλάβει τις απόψεις τους επί των προτάσεών του;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024