Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔΡΑΣΗ: Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία
Εξευτελισμός των δικαστικών αποφάσεων

ΔΡΑΣΗ: Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία

Πριν από 40 ημέρες η ΔΡΑΣΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της διοίκησης του ΠΑΜΕ για την οργάνωση […]

Πριν από 40 ημέρες η ΔΡΑΣΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες<...> της διοίκησης του ΠΑΜΕ για την οργάνωση και το συντονισμό παράνομων πράξεων.

“Από τότε, αντί να κινηθεί η Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κινήθηκαν τα συνδικάτα των ναυτεργατών αυξάνοντας κατακόρυφα τις παράνομες δραστηριότητες τους. Στην Κόρινθο το τελευταίο δεκαπενθήμερο και σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία. Ο εξευτελισμός των δικαστικών αποφάσεων από τη φοβισμένη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης οδηγεί στην καθιέρωση ενός κράτους-ζούγκλα”, αναφέρει η ΔΡΑΣΗ σε ανακοίνωσή της.

“Καλούμε την κυβέρνηση να επιβάλλει άμεσα με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο τη νομιμότητα διότι σε τελική ανάλυση δεν φταίνε οι συνδικαλιστές αλλά η φοβισμένη κυβέρνηση. Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει ότι απορρίπτει απολύτως όλα τα αιτήματα των ναυτεργατών ως προς το καμποτάζ επειδή είναι εξωφρενικά παράλογα. Παράλληλα την καλούμε να παραλληλίσει τους κανονισμούς επάνδρωσης των ελληνικών πλοίων προς τις πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών ώστε να μειωθεί το κόστος της ακτοπλοΐας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023
13/03/2023