Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔΡΑΣΗ: Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία
Εξευτελισμός των δικαστικών αποφάσεων

ΔΡΑΣΗ: Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία

Πριν από 40 ημέρες η ΔΡΑΣΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της διοίκησης του ΠΑΜΕ για την οργάνωση […]

Πριν από 40 ημέρες η ΔΡΑΣΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες<...> της διοίκησης του ΠΑΜΕ για την οργάνωση και το συντονισμό παράνομων πράξεων.

“Από τότε, αντί να κινηθεί η Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κινήθηκαν τα συνδικάτα των ναυτεργατών αυξάνοντας κατακόρυφα τις παράνομες δραστηριότητες τους. Στην Κόρινθο το τελευταίο δεκαπενθήμερο και σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανοχή της παρανομίας εκτρέφει περισσότερη παρανομία. Ο εξευτελισμός των δικαστικών αποφάσεων από τη φοβισμένη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης οδηγεί στην καθιέρωση ενός κράτους-ζούγκλα”, αναφέρει η ΔΡΑΣΗ σε ανακοίνωσή της.

“Καλούμε την κυβέρνηση να επιβάλλει άμεσα με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο τη νομιμότητα διότι σε τελική ανάλυση δεν φταίνε οι συνδικαλιστές αλλά η φοβισμένη κυβέρνηση. Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει ότι απορρίπτει απολύτως όλα τα αιτήματα των ναυτεργατών ως προς το καμποτάζ επειδή είναι εξωφρενικά παράλογα. Παράλληλα την καλούμε να παραλληλίσει τους κανονισμούς επάνδρωσης των ελληνικών πλοίων προς τις πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών ώστε να μειωθεί το κόστος της ακτοπλοΐας”.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024