Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική η παρουσία της ΠΙΝ στην 23η Philoxenia
Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων

Δυναμική η παρουσία της ΠΙΝ στην 23η Philoxenia

“Κάθε χρόνο και πιο κοντά”. Συνοπτικά αυτά ήταν τα λόγια των επισκεπτών του περιπτέρου των Ιονίων Νησιών στην έκθεση Philoxenia 2007, σαφής αναφορά στη δραματική μείωση του χρόνου που προκύπτει […]

“Κάθε χρόνο και πιο κοντά”. Συνοπτικά αυτά ήταν τα λόγια των επισκεπτών του περιπτέρου των Ιονίων Νησιών στην έκθεση Philoxenia 2007, σαφής αναφορά στη δραματική μείωση του χρόνου που προκύπτει ένεκα της Εγνατίας οδού<...>και της δυνατότητας για αξιοποίηση μικρών τριήμερων αποδράσεων όλες τις εποχές στα νησιά του Ιονίου από τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο 110 τ.μ με ειδικά διαμορφωμένα stand για κάθε νομό. Στον σχεδιασμό για την αμεσότητα της προβολής, φέτος επιλέχθηκε η παραχώρηση “ζωντανών” συνεντεύξεων από το περίπτερο των Ιονίων, του Γ.Γ της ΠΙΝ κ. Σ. Βόσδου στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς την Παρασκευή το πρωί.

Την προηγουμένη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον υπουργό τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο. Στην επίσκεψη του στο περίπτερο της ΠΙΝ, του παρουσιάστηκε από τον Γ.Γ. το έντυπο-οδηγός «Ιόνια Νησιά, Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2008» για το οποίο ο κ. Σπηλιωτόπουλος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε ικανό αριθμό αντιτύπων για το υπουργείο.

Συμπλέοντας με τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης που πραγματοποίησε συνέδριο γαστρονομικού τουρισμού, με την βοήθεια των επιμελητηρίων συγκεντρώθηκε στο περίπτερο της ΠΙΝ μεγάλος αριθμός σε ποσότητα και ποικιλία τοπικών προϊόντων των Ιονίων, προς έκθεση και διάθεση προς τους επισκέπτες. Το Σαββατο, ημέρα μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν χορευτικά το πρωί και το απόγευμα εντός του περιπτέρου από τους τοπικούς συλλόγους (οι Φαίακες) και (Αγ. Σπυρίδων).

Στην ΠΙΝ απονεμήθηκε το βραβείο «καλύτερα οργανωμένης παρουσίας της έκθεσης», ενώ σε ειδική εκδήλωση παρεδόθη στον Γ.Γ. για την ΠΙΝ η χρυσή κάρτα μέλους αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τα Ιόνια ως βασικό και σημαντικό εκθέτη βάση των παρατηρήσεων των επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γεύμα εργασίας Νομαρχών παρουσία καθηγητών τουρισμού Πανεπιστημίων υπό τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη αναφορικά με την τουριστική προβολή νομών και περιφερειών ο Νομάρχης Ρόδου στην τοποθέτηση του δημόσια ανέφερε ότι «η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών είναι υπόδειγμα αναφορικά με τη τουριστική προβολή και τη διαχείριση αυτής».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024