Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική η παρουσία της συνεδριακής Ελλάδος στην ΙΜΕΧ της Φραγκφούρτης

Δυναμική η παρουσία της συνεδριακής Ελλάδος στην ΙΜΕΧ της Φραγκφούρτης

Δυναμική ήταν η παρουσία της συνεδριακής Ελλάδος κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής έκθεσης για τον επαγγελματικό τουρισμό ΙΜΕΧ, που πραγματοποιήθηκε στη Φραγκφούρτη από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2004. […]

Δυναμική ήταν η παρουσία της συνεδριακής Ελλάδος κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής έκθεσης<...> για τον επαγγελματικό τουρισμό ΙΜΕΧ, που πραγματοποιήθηκε στη Φραγκφούρτη από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2004. Το περίπτερο του ΕΟΤ, στο οποίο συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ) με ειδικά διαμορφωμένο χώρο 18τ.μ., επισκέφτηκε πλήθος οργανωτών συνεδρίων και εκπροσώπων εταιριών και ενώσεων από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, και, κυρίως, από τη Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ρωσία, Ιταλία, Πολωνία κ.ά. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το συνεδριακό οδηγό και το CD-Rom του ΣΕΠΟΣ, ενώ οι ερωτήσεις τους εστιάσθηκαν σε πληροφορίες για τη συνεδριακή και τη γενικότερη τουριστική υποδομή της Ελλάδας, καθώς και στα έργα, που έγιναν ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και θα διαμορφώσουν την τουριστική εικόνα της ελληνικής πρωτεύουσας και για τα επόμενα χρόνια. Πολλοί επισκέπτες ζήτησαν, επίσης, ιδέες και προτάσεις για ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Αθήνα και σε ελληνικά νησιά.

Ενιαία Παρουσίαση

Με δεδομένη πλέον την αυξανόμενη σημασία, που αποκτά η ΙΜΕΧ στον διεθνή συνεδριακό τουρισμό, οι Έλληνες εκθέτες, με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κ. Σκορδά και του αντιπροέδρου του ΣΕΠΟΣ Ζαχαρία Καπλανίδη, είχαν τη δεύτερη μέρα της έκθεσης συνάντηση για να συζητήσουν την καλύτερη οργάνωση της ελληνικής παρουσίας του χρόνου, αλλά και εφεξής.

Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε για την ΙΜΕΧ 2005 να είναι όλα τα περίπτερα ανοιχτά και να υπάρξει μια ενιαία παρουσίαση της συνεδριακής Ελλάδας στους επισκέπτες. Επίσης, ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣΕΠΟΣ να οργανώσει το πρώτο Διήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο για το συνεδριακό τουρισμό στη χώρα μας, τον προσεχή Νοέμβριο, με σκοπό να αναδειχθεί η αξία αυτής της ιδιαίτερα ποιοτικής μορφής τουρισμού για την Ελλάδα, αλλά και για να καθοριστεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού.

Επίσημη παρουσίαση της EFAPCO

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της ΙΜΕΧ, και σε ειδική συνέντευξη τύπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Συνδέσμων Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων (EFAPCO), η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία του ΣΕΠΟΣ και την αρχική συμμετοχή των ομοειδών συνδέσμων του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024