Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔυναμική η συμμετοχή του ΕΟΤ Μιλάνου στις επαγγελματικές εκθέσεις Ιταλίας

Δυναμική η συμμετοχή του ΕΟΤ Μιλάνου στις επαγγελματικές εκθέσεις Ιταλίας

Με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της προβολής της χώρας μας, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου έδωσε δυναμικό παρόν στις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις της Ιταλίας, NO FRILLS, T.T.G. Incontri και 47° SALONE […]

Με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της προβολής της χώρας μας, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου έδωσε δυναμικό παρόν στις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις της Ιταλίας, NO FRILLS, T.T.G. Incontri και 47° SALONE NAUTICO<…>INTERNAZIONALE, στις οποίες συμμετείχε με δικό του περίπτερο, το οποίο ήταν ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες.

Στην έκθεση NO FRILLS – Travel & Technoligy Expo κατεγράφησαν 4.800 παρουσίες, γιά την γενική ευχαρίστηση των εκθετών, όσον αφορά στις τουριστικές συναντήσεις, και ενθουσιασμός γιά τα προγραμματισμένα ραντεβού πού ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Σημείο αναφοράς γιά το ελληνικό τουριστικό προϊόν, το περίπτερο της Ελλάδας, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες συναντήσεις μεταξύ των Ιταλικών Ταξιδιωτικών Γραφείων λιανικής πωλήσεως, των Μ.Μ.Ε. και των Ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών κατά το διήμερο της έκθεσης.

Σημαντική αύξηση, της τάξης του +7% εμφάνισε σε αριθμό επισκεπτών η 44η T.T.G Incontri, καταγράφοντας 31.807. Μεγάλης σημασίας γιά τους οργανωτές της έκθεσης, η συμμετοχή ξένων τουριστικών επαγγελματιών με αύξηση +31% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Το περίπτερο της Ελλάδας, όντας και πάλι ανοιχτό σε όλο τον τουριστικό επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, πραγματοποίησε πολυάριθμες συναντήσεις, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταχύ του Ε.Ο.Τ. και των φορέων του Ιταλικού outgoing.

Η 47η έκδοση του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού (SALONE NAUTICO INTERNAZIONALE) στην Γένοβα, δυναμική και λαμπερή γιά την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού σε Διεθνές επίπεδο, έκλεισε τις πύλες της με την παρουσία πλέον των 320.000 επιχειρηματιών. Εκτιμάται ότι η άυξηση των επαγγελματιών του τομέα διπλασιάστηκαν σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ οι παρουσίες από το εξωτερικό παρουσίασαν αύξηση +15%. Το καλαίσθητο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στον εκθετικό χώρο MONDOINVELA, επισκέφθηκε χιλιάδες κόσμος, κόσμος της θάλασσας, με αγάπη προς την χώρα μας και ιταλοί τουριστικοί πράκτορες, που διακινούν θαλάσσιο τουρισμό και οι οποίοι εξέφρασαν θετικές εκτιμήσεις όσον αφορά στην προσέλκυση Ιταλών τουριστών υψηλού βιωτικού επιπέδου στην χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024