Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική παρουσία της Λέρου στο Τουριστικό Πανόραμα
Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου

Δυναμική παρουσία της Λέρου στο Τουριστικό Πανόραμα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο η έκθεση τουρισμού 15o Τουριστικό Πανόραμα 2010. Στην έκθεση συμμετείχε και φέτος ο Δήμος Λέρου μαζί με τη Δημοτική Επιτροπή […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο η έκθεση τουρισμού 15o Τουριστικό Πανόραμα 2010. Στην έκθεση συμμετείχε<...> και φέτος ο Δήμος Λέρου μαζί με τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού με το δικό τους περίπτερο. Η παρουσία της Λέρου ήταν αξιοσημείωτη, τόσο από πλευράς χώρου όσο και από πλευρά υλικού που πρόσφερε στους επισκέπτες.

Στο περίπτερο προβλήθηκε το νησί στο σύνολό του και ιδιαίτερα γνωρίσματά του, αναδείχθηκαν οι πλούσιοι τουριστικοί πόροι και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, που είναι η φύση και η παράδοση, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές. Όλες τις ημέρες της έκθεσης στην είσοδο του Ζαππείου στην κεντρική τηλεόραση της έκθεσης προβάλετο το DVD με τις καταδύσεις στη Λέρο.

Από την πλευρά του Δήμου Λέρου παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρανικόλας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Χριστόδουλος Κοκκώνης. Επίσης, στην έκθεση παραβρέθηκαν ο κ. Νικόλαος Νταλόγλου, ο κ. Νικόλαος Φραντζή και κος Κώστας Πάχος.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο κ. Κώστας Κατσιγιάννης, τέως διευθυντής του ΕΟΤ, και πολύ ενδιαφερόμενοι για τις διακοπές τους στη Λέρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024