Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔυναμική τουριστική προβολή της Θάσου και του Νομού Καβάλας

Δυναμική τουριστική προβολή της Θάσου και του Νομού Καβάλας

Σειρά παρουσιάσεων σε διεθνείς και εθνικές τουριστικές εκθέσεις προγραμματίζει ο νομός Καβάλας με στόχο την τουριστική προβολή του νομού, αλλά και ιδιαίτερα την τουριστική προβολή του νησιού της Θάσου σύμφωνα […]

Σειρά παρουσιάσεων σε διεθνείς και εθνικές τουριστικές εκθέσεις προγραμματίζει ο νομός Καβάλας με στόχο την<...> τουριστική προβολή του νομού, αλλά και ιδιαίτερα την τουριστική προβολή του νησιού της Θάσου σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας κ. Κώστα Ευθυμιάδη.

Κατά την παρουσίαση του προγραμματισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Καλογερικό της Θάσου, ο κ. Ευθυμιάδης επισήμανε ότι η νομαρχία Καβάλας θα λάβει μέρος στις τουριστικές εκθέσεις, είτε αυτόνομα, είτε υπό την `ομπρέλα` της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιδίωξη μάλιστα είναι η προβολή της περιοχής, ως τουριστικού προορισμού, σε χώρες που αποτελούν παραδοσιακές αγορές, όπως είναι η Γερμανία, η Αγγλία, αλλά και σε άλλες των οποίων οι κάτοικοι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν συμπεριλάβει το νομό Καβάλας στους προορισμούς των διακοπών τους, όπως η Τσεχία, η Ολλανδία, αλλά και οι σκανδιναβικές χώρες.

Από το σύνολο των παρισταμένων εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου τονίσθηκε η ανάγκη δημιουργίας γεφυρών επικοινωνίας και με άλλες χώρες, οι οποίες παρουσιάζουν ευοίωνες προοπτικές, όπως είναι η Πολωνία, ενώ υπογραμμίσθηκε πως θα πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη πρόνοια στον οδικό τουρισμό.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Θάσου και Κεραμωτής, η Διευθύντρια της Εταιρείας Τουρισμού της Περιφέρειας, κ. Σπανού, ο κ. Γιουφτσιάδης, υπεύθυνος για την τουριστική στρατηγική της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και εκπρόσωποι των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024