Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈ. Κουντουρά: Το 2017 ξεκινά εξαιρετικά για τον ελληνικό τουρισμό
Υπουργείο Τουρισμού

Έ. Κουντουρά: Το 2017 ξεκινά εξαιρετικά για τον ελληνικό τουρισμό

'Ο στόχος για το 2017 είναι με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε νέες αγορές, όπως η Μέση Ανατολή, η Κίνα, η Νότια Κορέα και η Ινδία', δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

“Το 2016 κλείνει εξαιρετικά, με 27,5 εκατ. τουρίστες και το 2017 επίσης ξεκινά εξαιρετικά”, δήλωσε στον Ρ/Σ του ΑΠΕ/ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 Fm” η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Η νέα χρονιά καταγράφει διψήφιο νούμερο στις προ κρατήσεις είπε η κα Κουντουρά, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καμπάνιες του Υπουργείου Τουρισμού, διευκρίνισε ότι επιχειρείται με ελάχιστα χρήματα η μέγιστη προβολή της χώρας, τόσο σε παραδοσιακές αγορές όσο και σε νέες. “Ο στόχος για το 2017 είναι με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε νέες αγορές, όπως η Μέση Ανατολή, η Κίνα, η Νότια Κορέα και η Ινδία” σημείωσε η υπουργός Τουρισμού.

Ακόμη, όπως ανέφερε στο praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρης Τάσιος ο ικανοποιητικός αριθμός προκρατήσεων για το καλοκαίρι είναι καλός οιωνός για τους επαγγελματίες.

“Οι πωλήσεις στα τουριστικά γραφεία και οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα είναι ικανοποιητικές, είναι ‘καλός οιωνός’ για μας”, δήλωσε ο κ. Τάσιος. “Οι παράγοντες του τουρισμού γνωρίζουν ότι τα Χριστούγεννα ο κόσμος μπαίνει στη διαδικασία να σχεδιάσει τις καλοκαιρινές διακοπές, πήγε καλά”.

Ανέφερε ακόμη ότι οι αγορές της Ρωσίας, της Γερμανίας και της Βρετανίας παραμένουν σταθερές αξίες του τουρισμού στη χώρα μας. “Οι προκρατήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική έγιναν από τους παραδοσιακούς πελάτες. Γερμανοί, Βρετανοί και Ρώσοι θα προτιμήσουν φέτος τη χώρα μας για διακοπές” κατέληξε ο κ. Τάσιος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024