Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήEγκαίνια έκθεσης Ελλήνων ζωγράφων στον Sothebys απο τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης
Παράλληλες συναντήσεις και με τουριστικούς πράκτορες

Eγκαίνια έκθεσης Ελλήνων ζωγράφων στον Sothebys απο τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κ. Μαρκόπουλος εγκαινίασε στον οίκο Sothebys του Λονδίνου, έκθεση σύγχρονων Ελλήνων ζωγράφων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σημαντικός αριθμός διακεκριμένων προσωπικοτήτων που…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κ. Μαρκόπουλος εγκαινίασε στον οίκο Sothebys του Λονδίνου, έκθεση σύγχρονων<...> Ελλήνων ζωγράφων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σημαντικός αριθμός διακεκριμένων προσωπικοτήτων που ζουν στο Λονδίνο, Ελλήνων και ξένων.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: “Η καλύτερη προβολή για την πατρίδα μας, εκτός από τα δεδομένα της αρχαιότητας και του πολιτισμού της, της δημοκρατίας, είναι η σύγχρονη τέχνη. Είναι οι προσπάθειες των νέων ανθρώπων, είναι το νέο πνεύμα, το φως της Ελλάδος. Ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης πιστεύω ότι η σύγχρονη τέχνη, η σύγχρονη Ελλάδα, είναι η καλύτερη πρόσκληση επίσκεψης σε μια χώρα που μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα απ΄αυτά που παραδοσιακά γνωρίζει ο κόσμος”.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συνέχισε και χθες τις κατ΄ιδίαν συναντήσεις με Τουριστικούς Πράκτορες, με στόχο την ενδυνάμωση της προβολής της τουριστικής Ελλάδος, ειδικά στην αγορά της Αγγλίας. “Η παγκόσμια οικονομική κρίση και η διαφοροποίηση των τουριστικών τάσεων δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού για τη χώρα μας. Οι απαιτούμενες δράσεις και ενέργειες για την προστασία του ελληνικού τουρισμού έχουν δρομολογηθεί”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αναχώρησε για την πολιτεία του Αϊντάχο στις ΗΠΑ, όπου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην τελετή λήξης των Special Olympics.

(στη φωτογραφία, ο κ. Μαρκόπουλος στην έκθεση με αφίσες του ΕΟΤ από το 1929 έως και σήμερα, στα Harrods του Λονδίνου).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024