Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκρίθηκε ο Πολεοδομικός Κανονισμός για δεύτερες κατοικίες στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας

Εγκρίθηκε ο Πολεοδομικός Κανονισμός για δεύτερες κατοικίες στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας

Το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της περιοχής δεύτερης κατοικίας `Λάσση` του Δήμου Αργοστολίου, Νομού Κεφαλληνίας,εγκρίθηκε χτες με απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά. Η χρήση της περιοχής για δεύτερη κατοικία […]

Το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της περιοχής δεύτερης κατοικίας `Λάσση` του Δήμου Αργοστολίου, Νομού Κεφαλληνίας,<...>εγκρίθηκε χτες με απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά.

Η χρήση της περιοχής για δεύτερη κατοικία έχει προσδιοριστεί με το από 3.12.1985 ΠΔ (Δ 2/1986), όπως τροποποιήθηκε με νέα ΠΔ και υπουργικές αποφάσεις. Με την απόφαση εγκρίνεται ο Πολεοδομικός Κανονισμός της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίνονται χρήσεις κατοικίας, λιανικού εμπορίου για την εξυπηρέτηση καθημερινών αναγκών των κατοίκων της περιοχής με μέγιστη συνολική επιφάνεια καταστήματος 80 τ.μ., εξυπηρετήσεων (γραφεία παροχής τουριστικών υπηρεσιών, ενοικίασης αυτοκινήτων, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, ταχυδρομεία), θρησκευτικών χώρων, αναψυχής, τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων μέχρι 30 κλίνες, πολιτιστικών κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και κτιρίων κοινωνικής πρόνοιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024