Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκύκλιος για τη περισυλλογή των αδέσποτων και νεκρών ζώων

Εγκύκλιος για τη περισυλλογή των αδέσποτων και νεκρών ζώων

Μέριμνα για την περισυλλογή των αδέσποτων και νεκρών ζώων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ζητείται με εγκύκλιο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Ειδικότερα, στην εγκύκλιο, που υπογράφεται από τον Υφυπουργό, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, επισημαίνεται ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης και προβολής της χώρας, κατά την τουριστική περίοδο που διανύουμε και όχι μόνο, θεωρείται ότι…

Μέριμνα για την περισυλλογή των αδέσποτων και νεκρών ζώων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ζητείται με εγκύκλιο<...>του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Ειδικότερα, στην εγκύκλιο, που υπογράφεται από τον Υφυπουργό, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, επισημαίνεται ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης και προβολής της χώρας, κατά την τουριστική περίοδο που διανύουμε και όχι μόνο, θεωρείται ότι κύριο μέλημα στις προτεραιότητες των τοπικών αρχών, πρέπει να είναι το καθαρό, φροντισμένο περιβάλλον.

“Η εικόνα, που αποτυπώνεται στη θέα των νεκρών ζώων, τα οποία παραμένουν για μέρες στους δρόμους, προκαλεί δυσμενή σχόλια και κατά συνέπεια δυσφημίζει την τουριστική εικόνα της χώρας. Επιπλέον υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Με την εγκύκλιο ζητείται ιδιαίτερη μέριμνα από τους ΟΤΑ για την ταχύτερη δυνατή περισυλλογή των νεκρών ζώων και παράλληλα συνεργασία των τοπικών φορέων και φιλοζωϊκών οργανώσεων για τη συγκέντρωση των αδέσποτων ζώων και τη στείρωση τους.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης θεωρεί επιτακτικά αναγκαίο να ευαισθητοποιηθούν οι Νομαρχιακές, Δημοτικές Αυτοδιοικήσεις και οι λοιπές τοπικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη κάθε είδους πρωτοβουλίας με στόχο την εξάλειψη του φαινομένου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024