Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕιδική εκδήλωση προβολής των Ιόνιων Νησιών στη Ρώμη
ΕΤΙΝ

Ειδική εκδήλωση προβολής των Ιόνιων Νησιών στη Ρώμη

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η ειδική προβολή των Ιονίων Νησιών στην καρδιά της Ρώμης, στην Galerria Alberto Sordi. Η προβολή αυτή με τη μορφή περιπτέρου στο πιο […]

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η ειδική προβολή των Ιονίων Νησιών στην καρδιά της Ρώμης, στην Galerria Alberto Sordi. Η προβολή αυτή με τη μορφή περιπτέρου στο πιο κεντρικό σημείο της Ρώμης γίνεται με τη συνεργασία<...>του ΕΟΤ Ρώμης και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών.

Ειδικά διαμορφωμένο stand φιλοξενεί ανά εβδομάδα από ένα νομό των Ιονίων, όπου προβάλλεται το κάθε νησί, παρέχοντας στους επισκέπτες πληροφόρηση, οπτικοακουστικό υλικό και πραγματοποιώντας εκδηλώσεις. Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου προβλήθηκε η Ζάκυνθος, ακολούθως η Λευκάδα και εν συνεχεία η Κέρκυρα, ενώ το σκέλος αυτής της προβολής θα κλείσει η Κεφαλονιά την 1η Ιουνίου.

Ο Γ.Γ της ΠΙΝ, κ. Σωτήριος Βόσδου, παρέστη στην εκδήλωση της Κέρκυρας που περιελάμβανε παρουσίαση της εκδήλωσης σε Ιταλικά ΜΜΕ και κλήρωση για δωρεάν διακοπές. Πραγματοποίησε συναντήσεις με Ιταλικά ΜΜΕ, με στελέχη του ΕΟΤ και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού. Σκοπός της ΠΙΝ είναι να δοθεί και περαιτέρω ώθηση στην προβολή των Ιονίων στην Ιταλική αγορά.

Σημαντική ήταν, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΕΤΙΝ, η συμβολή του Διευθυντή ΕΟΤ Ρώμης κ. Μ. Σκληβανιώτη, καθώς και όλων των υπαλλήλων του ΕΟΤ Ρώμης, κ.κ. Κ. Κυρίτσακα, Γ. Αλαφογιάννη, Α. Γαβριήλογλου, Μ. Ζανετίνη, Τ. Τζέλη, που συνέδραμαν τόσο οργανωτικά όσο και στην εξέλιξη της εκδήλωσης στο stand, καθώς και στις επαφές με τα Ιταλικά ΜΜΕ και τα στελέχη της αγοράς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024