Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκδήλωση – Workshop για τον οινοτουρισμό διεξάγεται στην Πάτρα
Οινοτουρισμός

Εκδήλωση – Workshop για τον οινοτουρισμό διεξάγεται στην Πάτρα

Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία θα παρευρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό.

Η ΑΧΑΪΑ – Αναπτυξιακή ΑΕ διοργανώνει εκδήλωση – workshop με τίτλο “Οινοτουρισμός: Η επόμενη Μέρα”, στις 16 Ιουνίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα. Στόχος της εκδήλωσης – workshop, στην οποία θα παρευρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών – κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.

H εκδήλωση-workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο και υλοποιείται ως τοπική δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας “Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού” του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, “Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική και διατοπική)”, του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014-2020, από την ΑΧΑΪΑ – Αναπτυξιακή ΑΕ.

Στη διατοπική συνεργασία “Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού»” συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες – Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης ΑΕ – ΑΟΤΑ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024