Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκλογές ΞΕΕ: Οι εκλεγμένοι ανά περιοχή

Εκλογές ΞΕΕ: Οι εκλεγμένοι ανά περιοχή

Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη των μελών του ΞΕΕ. Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα εκλογή καθώς είναι από τις λίγες φορές που οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι πάνω από ένας…

Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη των μελών του ΞΕΕ. Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα εκλογή καθώς είναι<...> από τις λίγες φορές που οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι πάνω από ένας. Ειδικότερα πρόκειται για τους κ.κ. Γεράσιμο Φωκά, νυν πρόεδρο του ΞΕΕ και Γεώργιο Τσακίρη, πρόεδρο της ΕΞΑ.

Ανά περιοχή αυτοί που εκλέχθηκαν είναι οι:

Στερεά Ελλάδα: Διβάνης, Φωκάς, Τσακίρης, Αβράμπος, Ζήσης, Μακρής
Πελοπόννησος: Πολλάλης, Καραλής
Ιόνια Νησιά: Τετράδη, Γαλιατσάτος
Κρήτη: Πλεύρης, Τρυπάκης, Φαραγκουλιδάκης, Σμπώκου
Κυκλάδες: Φήτρος, Φιορεντίνος, Δανηλάτος
Δωδεκάνησα: Μηναϊδης, Παλιογιαννίδης, Σβήνου
Μακεδονίας – Θράκης: Ζησιαδης, Ασιανάς, Τσικλακίδης
Ηπείρου: Λεβέντης, Γιαννάκου
Όσο αφορά στα camping και τις λουτροπόλεις εκλέχθηκαν οι, Παπαδόπουλος και Πολίτης, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του προέδρου θα γίνουν σε χρονικό διάστημα 8 ημερών και μετά από την εγγραφή των πρακτικών, τα οποία αναμένεται να είναι έτοιμα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου. Ο χρόνος αυτός απαιτείται για την υποβολή ενστάσεων. Υπολογίζεται λοιπόν ότι ο νέος πρόεδρος του ΞΕΕ θα αναδειχθεί περίπου στα μέσα του Ιουλίου. Από τους συσχετισμούς και σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή προκύπτει ότι ο κ. Τσακίρης εξασφαλίζει την πλειοψηφία των μελών, χωρίς να συνυπολογιστούν και οι 3-4 οι οποίοι είναι αμφίρροποι.

Αίσθηση προκάλεσε η διαφορά με την οποία εκλέχθηκε η κυρία Τετράδη στα Ιόνια Νησιά λαμβάνοντας 162 ψήφους έναντι 43 του αντιπάλου της κ. Δρακόπουλου. Επικοινωνώντας με την κυρία Τετράδη, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, ενώ τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά με στόχο την ανάδειξη και επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στην ανάγκη ανανέωσης του επιμελητηρίου για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024