Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈκπτωση στις παραλίες της Αθήνας έχουν οι επιβάτες του τραμ

Έκπτωση στις παραλίες της Αθήνας έχουν οι επιβάτες του τραμ

Ένα πρωτότυπο τρόπο να προσελκύσει το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας βρήκε η εταιρία Τραμ Α.Ε., καθώς από χτες έθεσε σε εφαρμογήτην νέα διαφημιστική της εκστρατεία υπό τον τίτλο `Πάμε Παραλία`, […]

Ένα πρωτότυπο τρόπο να προσελκύσει το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας βρήκε η εταιρία Τραμ Α.Ε., καθώς από χτες έθεσε σε εφαρμογή<...>την νέα διαφημιστική της εκστρατεία υπό τον τίτλο `Πάμε Παραλία`, παρέχοντας ικανοποιητική έκπτωση στους επιβάτες της, όταν επισκέπτονται παραλίες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, από χτες έως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου, οι επιβάτες του τραμ θα έχουν έκπτωση έως και 50% στο εισιτήριο εισόδου σε δύο από τις οργανωμένες παραλίες στον Aλιμο και τη Γλυφάδα, ενώ επιπλέον θα παραλαμβάνουν kit καλοκαιρινών δώρων κατά την είσοδό τους στην παραλία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη του εισιτηρίου του τραμ ακυρωμένο έως και μία ώρα νωρίτερα.

Οι δύο παραλίες με τις οποίες αναπτύχθηκε η συγκεκριμένη συνέργια είναι η `Ακτή του Ήλιου` στον `Αλιμο και η `Αστέρας` στη Γλυφάδα. Και οι δύο παραλίες είναι προσβάσιμες με τραμ, από τις στάσεις Ζέφυρος και Πλατεία Κατράκη αντίστοιχα.

Η έκπτωση ισχύει για τους ενήλικες και φθάνει σε ποσοστό έως και 50% (ανάλογα με την παραλία και την ημέρα). Συγκεκριμένα, στην Ακτή του Ήλιου το εισιτήριο των 5 ευρώ θα παρέχεται στην τιμή των 3 ευρώ, ενώ στον Αστέρα Γλυφάδας το εισιτήριο των 6 ευρώ για τις καθημερινές θα παρέχεται στην τιμή των 3 ευρώ και το εισιτήριο των 10 ευρώ για τα Σαββατοκύριακα θα παρέχεται στην τιμή των 7 ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024