Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλεγχοι ποιότητας από τον ΕΟΤ

Έλεγχοι ποιότητας από τον ΕΟΤ

Εντατικοποιούνται από τον ΕΟΤ οι ποιοτικοί έλεγχοι σε κάθε είδους τουριστική επιχείρηση και μονάδα στο Λεκανοπέδιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Αττικής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004, […]

Εντατικοποιούνται από τον ΕΟΤ οι ποιοτικοί έλεγχοι σε κάθε είδους τουριστική επιχείρηση και μονάδα στο Λεκανοπέδιο<...> στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Αττικής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004, σύμφωνα με σχετική εντολή του υπουργού Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλου.

Οι έλεγχοι αυτοί δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε τουριστικές εγκαταστάσεις, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, μουσεία και χώρους συνάθροισης τουριστικών δραστηριοτήτων.

Ειδική μέριμνα θα δοθεί και στον επανέλεγχο όλων αυτών των χώρων για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπου ήδη ο ΕΟΤ έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη εξέταση, μετά από εντολή του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Γιάννη Πατέλλη.

Επίσης, με εντολή του υφυπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Γεωργακόπουλου συνεργεία του ΕΟΤ επιθεωρούν όλες τις χιονοδρομικές τουριστικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές που θεσπίστηκαν πρόσφατα.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024