Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕλεγχοι του Λιμενικού σε θαλάσσια μέσα αναψυχής και εγκαταστάσεις
Βεβαιώθηκαν 239 παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας

Ελεγχοι του Λιμενικού σε θαλάσσια μέσα αναψυχής και εγκαταστάσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι του Λιμενικού Σώματος σε θαλάσσια μέσα αναψυχής, ταχύπλοα σκάφη και λουτρικές εγκαταστάσεις. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι του Λιμενικού Σώματος σε θαλάσσια μέσα αναψυχής, ταχύπλοα σκάφη και λουτρικές<...> εγκαταστάσεις.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 25 Ιουλίου 2010, σε όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, συνολικά 2.486 έλεγχοι σε θαλάσσια μέσα αναψυχής και ταχύπλοα σκάφη και βεβαιώθηκαν 239 παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας (π.χ. ελλείψεις σε σωστικά και πυροσβεστικά μέσα, εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, μη τήρηση ωραρίου εκμισθούμενων μέσων, επικίνδυνοι ελιγμοί κ.λπ).

Επίσης διενεργήθηκαν 147 αλκοολομετρήσεις σε χειριστές και κυβερνήτες σκαφών, με αρνητικά αποτελέσματα. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν 42 έλεγχοι σε λουτρικές εγκαταστάσεις και βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις (απουσία ναυαγοσώστη, ελλείψεις στα προβλεπόμενα εφόδια κ.λπ).

Οι έλεγχοι, όπως επισημαίνεται, θα συνεχιστούν καθ`όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και τον περιορισμό των ατυχημάτων, σε κάθε μορφής θαλάσσια δραστηριότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024