Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕλκυστικές οι τιμές στα ξενοδοχεία της Καβάλας

Ελκυστικές οι τιμές στα ξενοδοχεία της Καβάλας

Αρκετά ελκυστικές για τους επισκέπτες παραμένουν οι τιμές των ξενοδοχείων στην Καβάλα καθώς εδώ και τρία χρόνια δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση στον τιμοκατάλογό τους. Στο μεταξύ διαφορετικές είναι οι χρεώσεις […]

Αρκετά ελκυστικές για τους επισκέπτες παραμένουν οι τιμές των ξενοδοχείων στην Καβάλα καθώς εδώ και τρία<...> χρόνια δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση στον τιμοκατάλογό τους.

Στο μεταξύ διαφορετικές είναι οι χρεώσεις και αυτό είναι ευνόητο, για τις ομάδες ατόμων (γκρουπ), και άλλες για εκείνους, που ταξιδεύουν μεμονωμένα. Και στις δύο περιπτώσεις σημειώνεται ότι οι τιμές είναι καλές και σε σύγκριση με άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας θεωρούνται ίσως και μοναδικές. Ενόψει της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων εξάλλου, θα πρέπει να τονισθεί πως αναμένεται η τουριστική σεζόν να `ανοίξει` νωρίτερα τουλάχιστον για τη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος στην Καβάλα, ήδη καταφθάνουν σχεδόν καθημερινά, τσάρτερ με τουρίστες στο διεθνές αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024