Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈλληνες Σοσιαλιστές: “Η Ολυμπιακή ούτε πουλιέται, ούτε κλείνει”
Δήλωση του Παντελή Οικονόμου

Έλληνες Σοσιαλιστές: “Η Ολυμπιακή ούτε πουλιέται, ούτε κλείνει”

“Όπως έχουμε κατ` επανάληψη υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια – και αποδεικνύεται διαρκώς από τα πράγματα – η Ολυμπιακή ούτε πουλιέται, ούτε κλείνει. Το μόνο το οποίο επιτυγχάνουν όσοι επιμένουν να […]

“Όπως έχουμε κατ` επανάληψη υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια – και αποδεικνύεται διαρκώς από τα πράγματα – η Ολυμπιακή ούτε πουλιέται<...>, ούτε κλείνει. Το μόνο το οποίο επιτυγχάνουν όσοι επιμένουν να το δηλώνουν και να το επιχειρούν είναι να απαξιώνουν την επιχείρηση και, συνεπώς, να βλάπτουν σοβαρά το δημόσιο συμφέρον. Δέσμιοι παρωχημένων ιδεοληψιών τους και, τελικά, συνομιλητές αεριτζήδων και μεταπρατών. Κατάντια πραγματική για δημόσια πρόσωπα τα οποία ενεργοποιούν κρατικές αρχές και λειτουργίες”. Αυτά δήλωσε ο κ. Παντελής Οικονόμου, εκπρόσωπος των Ελλήνων Σοσιαλιστών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής.

“Το τελευταίο φιάσκο όμως δεν υποδηλώνει απλώς ότι οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι δεξιοί, ως γνωστόν άλλωστε. Αποδεικνύει ότι παραμένουν και επικίνδυνα αδέξιοι. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, κατά την οποία είναι κοινός τόπος η ανάγκη των δημοσίων επενδύσεων για την αντιμετώπισή της, οι άνθρωποι επιμένουν στην αποεπένδυση. Αδιαφορώντας για την αύξηση της ανεργίας, την επέκταση της φτώχειας, την απομείωση της δημόσιας περιουσίας και την επιδείνωση των συνθηκών της ζωής μας.

Εφ` όσον έτσι έχει η κατάσταση, ο πολιτικός καταλογισμός είναι πια απολύτως αναγκαίος ώστε να υπάρξει ελπίδα ανόρθωσης. Καταλογισμός σε πολιτικά σχήματα και σε πολιτικά πρόσωπα. Για να αποκατασταθεί η κοινή λογική στα δημόσια πράγματά μας. Για να ανοίξει ο δρόμος για ΑΛΛΑΓΗ προς το καλύτερο. Στην προσπάθεια αυτή είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων μας. Η δική μας ας θεωρείται δεδομένη”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023