Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνα ακόμα βραβείο για την AKS Hotels
The Thomas Cook Marque of Excellence Award

Ενα ακόμα βραβείο για την AKS Hotels

Το ξενοδοχείο AKS Annabelle Village στην Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τους πελάτες του τουριστικού γραφείου Thomas Cook με το βραβείο “Marque of Excellence Award”. Η […]

Το ξενοδοχείο AKS Annabelle Village στην Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τους πελάτες του τουριστικού γραφείου<...> Thomas Cook με το βραβείο “Marque of Excellence Award”.

Η διάκριση αυτή των ξενοδοχείων της AKS Hotels είναι καταρχήν αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών που υπολογίζεται μέσω ερωτηματολογίων, τα οποία συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, καθώς και ελέγχων που πραγματοποιούνται από σχετικούς οργανισμούς σε ετήσια βάση. Η σημαντική απονομή του “Marque of Excellence Award” αποδίδεται από δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Βρετανίας και βασίζεται στο υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή στο ξενοδοχείο, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους πελάτες τους.

Τα κριτήρια αξιολόγησης έχουν υπερβολικά υψηλό βαθμό δυσκολίας και σε συνδυασμό με την επί δύο συναπτά έτη βράβευση του AKS Annabelle Village καθιστούν το βραβείο αυτό μια πολύ σημαντική διάκριση για την AKS Hotels.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΈνα ακόμα βραβείο για την AKS Hotels
The Thomas Cook Marque of Excellence Award

Ενα ακόμα βραβείο για την AKS Hotels

Το ξενοδοχείο AKS Annabelle Village στη Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκε τον Ιούνιο από τους πελάτες του τουριστικού γραφείου Thomas Cook με το “Marque of Excellence Award”. Η διάκριση αυτή των […]

Το ξενοδοχείο AKS Annabelle Village στη Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκε τον Ιούνιο από τους πελάτες του<...> τουριστικού γραφείου Thomas Cook με το “Marque of Excellence Award”. Η διάκριση αυτή των ξενοδοχείων της AKS Hotels είναι καταρχήν αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών που υπολογίζεται μέσω ερωτηματολογίων, τα οποία συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, καθώς και ελέγχων που πραγματοποιούνται από σχετικούς οργανισμούς σε ετήσια βάση.

Η σημαντική απονομή του “Marque of Excellence Award” αποδίδεται από δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Βρετανίας και βασίζεται στο υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή στο ξενοδοχείο, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους πελάτες τους. Τα κριτήρια αξιολόγησης είχαν υπερβολικά υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθιστώντας έτσι το βραβείο αυτό μια πολύ σημαντική διάκριση για την AKS Hotels.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024