Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈναρξη Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας 2007
Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

Έναρξη Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας 2007

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης μεταξύ των δικαιούχων, που υπέβαλαν αιτήσεις στα Κ.Ε.Π., για τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.). Έτσι, 160.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους θα έχουν τη δυνατότητα…

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης μεταξύ των δικαιούχων, που υπέβαλαν αιτήσεις στα Κ.Ε.Π., για τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.). Έτσι, 160.000<...>ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας 2007.

Η διαδικασία της κλήρωσης των δικαιούχων των Κοινωνικών Προγραμμάτων ήταν τεχνική, προκειμένου να διαφυλαχθεί απόλυτα η αντικειμενικότητα, καθώς η Διοίκηση του Οργανισμού δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως συμμετοχή στην επιλογή των δικαιούχων.

Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
  • Πρόγραμμα Εκδρομών: 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
  • Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.


Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31-12-2007.

Διαδικασία Παραλαβής Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.) – Δελτίων Εκδρομικών Προγραμμάτων (Δ.Τ.Π.)

Οι δικαιούχοι που έχουν κληρωθεί για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος 2007, της «Αγροτικής Εστίας», θα πρέπει επισκεφθούν τα ΚΕΠ του νομού που έκαναν της αίτηση ώστε να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.) ή Δελτία Εκδρομικού Προγράμματος (Δ.Ε.Π.) καθώς και τους Καταλόγους με τα ξενοδοχεία όλης της χώρας για να επιλέξουν τον τόπο διαμονής τους.

Οι κληρωθέντες για το Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό ταξίδι στην Κύπρο θα λάβουν συστημένες επιστολές με τα δελτία τους.

Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού – Εκδρομών και τους καταλόγους με τα Ξενοδοχεία από τα Κ.Ε.Π.

Οι λίστες των κληρωθέντων – δικαιούχων για το 2007 και ο κατάλογος των τουριστικών καταλυμάτων βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα του Ο.Γ.Α. (www.oga.gr), ενώ επιπλέον σχετική ενημέρωση για τους κληρωθέντες διατίθεται και από όλα τα Κ.Ε.Π. της χώρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024