Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕνημέρωση από την Κυβέρνηση για τα σχέδια της περί Ολυμπιακής ζητά η ΕΠΤΑΟΑ
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας

Ενημέρωση από την Κυβέρνηση για τα σχέδια της περί Ολυμπιακής ζητά η ΕΠΤΑΟΑ

Απορρίπτωντας τα σενάρια διάλυσης της Ολυμπιακής, των εξελουσίων εξόδων, μετατάξεων, κλπ., η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ), με ψήφισμα της, έπειτα από πρόσφατη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποίησε χτες, απαιτεί από τον Υπουργό Μεταφορών…

Απορρίπτωντας τα σενάρια διάλυσης της Ολυμπιακής, των εξελουσίων εξόδων, μετατάξεων, κλπ., η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ), με ψήφισμα της, έπειτα από πρόσφατη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποίησε<...>χτες, απαιτεί από τον Υπουργό Μεταφορών “αντί να περιφέρει τους μονολόγους του στα ΜΜΕ και να διαρρέει σενάρια καταστροφής της Ο.Α, προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στην Εταιρία, να ενημερώσει επίσημα τους εργαζόμενους για τα σχέδια της Κυβέρνησης, όπως και από το Νόμο υποχρεούται”.

Η Τεχνική Βάση όπως επισημαίνεται στο σχετικό ψήφισμα, χρειάζεται προσλήψεις, ώστε ούτε να δουλεύει με 40% υπερεργασία, ούτε να απορρίπτει δεκάδες χρυσοφόρα συμβόλαια συντήρησης από ξένες εταιρίες. Χρειάζεται μηχανοργάνωση, προκειμένου να μειώσει τους χρόνους και το κόστος συντήρησης. Κυρίως, χρειάζεται Διοίκηση, που να εργάζεται για την Ανάπτυξη και όχι την καταστροφή της”.

ΣΆ αυτή την κατεύθυνση, οι τεχνικοί δηλώνουν έτοιμοι να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις. Στο βαθμό όμως που το Υπουργείο Μεταφορών προχωρήσει σε σύγκρουση με «λύσεις» σαν αυτές που διαρρέει, άμεσα, όπως επισημαίνουν, “θα διαπιστώσει ότι, επίσης, με όλες μας τις δυνάμεις θα υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία και την ασφάλεια των πτήσεων”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023