Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση από τον ΕΟΤ για τον COVID-19 μέσω του visitgreece.gr
Τουριστική πολιτική

Ενημέρωση από τον ΕΟΤ για τον COVID-19 μέσω του visitgreece.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και να ενημερωθούν αναλυτικά για ο,τιδήποτε νεότερο.

Ο ΕΟΤ παρέχει πληροφόρηση από την πρώτη μέρα για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό, τους επισκέπτες μας και την κατάσταση στην χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και να ενημερωθούν αναλυτικά για ο,τιδήποτε νεότερο.

Στη συγκεκριμένη σελίδα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι επί του παρόντος η Ελλάδα ματαίωσε όλες τις  συνδέσεις με τις χώρες εκτός ΕΕ, καθώς και την Ισπανία και την Ιταλία μέχρι νεωτέρας. Η Ελλάδα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε κάθε νέα άφιξη εφεξής, μέχρι νεότερης ειδοποίησης. Επίσης, ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει απαγόρευση σε όλα τα κρουαζιερόπλοια και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που αγκυροβολούν στα λιμάνια της.

Ακόμη, τα εποχιακά τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά από τις 15 Μαρτίου 2020 μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Επιπλέον, έχουν απαγορευθεί οι μαζικές συγκεντρώσεις. Μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, κινηματογράφοι και εμπορικά κέντρα παραμένουν κλειστά μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020 και μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης. Καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ έχουν κλείσει, εκτός από εκείνα που παρέχουν υπηρεσίες παράδοσης στο σπίτι ή παραλαβής από το κατάστημα, μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης.

“Για όσο διάστημα βρίσκεστε στην Ελλάδα, εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα που έχει σχέση με τον COVID-19, παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στον αριθμό 1135”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024