Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνημέρωση μελών αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το Εθνικό Σχέδιο Τουρισμού από τον Υπουργό
Νέα στρατηγική

Ενημέρωση μελών αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το Εθνικό Σχέδιο Τουρισμού από τον Υπουργό

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος προτίθεται να ενημερώσει τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το Εθνικό Σχέδιο Τουρισμού. Η εθνική στρατηγική για την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας είναι απολύτως απαραίτητη. Πολύ περισσότερο που η παγκόσμια οικονομική κρίση δημιουργεί νέα δεδομένα τα οποία ενδεχομένως έχουν αντίκτυπο και στον τουρισμό…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος προτίθεται να ενημερώσει τα μέλη<...> της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το Εθνικό Σχέδιο Τουρισμού. Η εθνική στρατηγική για την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας είναι απολύτως απαραίτητη. Πολύ περισσότερο που η παγκόσμια οικονομική κρίση δημιουργεί νέα δεδομένα τα οποία ενδεχομένως έχουν αντίκτυπο και στον τουρισμό.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης έχει ήδη καταρτίσει τη νέα στρατηγική, η οποία απαιτείται για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα του ελληνικού τουρισμού. Με νέες στοχευμένες δράσεις, με νέα επικοινωνιακή προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο Εθνικό Σχέδιο Τουρισμού προσεγγίζει ισότιμα τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς τουρίστες. Με αίσθημα ευθύνης είναι η ώρα τόσο η Πολιτεία όσο και όλοι οι φορείς του τουρισμού να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να προστατευθεί η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024