Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημερωτικά τρίπτυχα του Δικτύου Βεργίνα στη Philoxenia
Παρουσίαση πλήθους εταιρειών του αγροτουρισμού

Ενημερωτικά τρίπτυχα του Δικτύου Βεργίνα στη Philoxenia

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα παρουσιάστηκε με το νέο του τρίπτυχο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, κατά την 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στο stand της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας. Αρωγοί στην […]

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα παρουσιάστηκε με το νέο του τρίπτυχο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, κατά την 25η Διεθνή<...> Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στο stand της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας. Αρωγοί στην καλύτεροι ενημέρωση των επισκεπτών του stand ήταν η κα Γεωργία Λαζαρίδου, η κα Aσπα Ταραλά, ο κ. Κώστας Κατσιγιαννόπουλος, ο κ. Χρήστος Ταραλάς και η κα Μαρία Κομνηνού.

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα είναι Δίκτυο Επιχειρήσεων Ειδικών Μορφών Τουρισμού, με κάθετη προσέγγιση, δηλαδή περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκόμενους στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού τουριστικού προϊόντος με στοιχεία της τοπικής ταυτότητας, όπως είναι τα επισκέψιμα αγροκτήματα αγροτών-παραγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων (ή / και συνεταιρισμών), οι μεταποιητές φημισμένων τοπικών προϊόντων (κρασί, ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά, τυρί κ.λπ.) και οι παροχείς υπηρεσιών, όπως καφενεία, ταβέρνες και εστιατόρια με τοπική παραδοσιακή γαστρονομία, χώροι εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και ξενώνες, καθώς και οργανωτές εκδηλώσεων με τοπικό χρώμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024