Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημερωτική εξόρμηση της Καβάλας στην τουρκική αγορά

Ενημερωτική εξόρμηση της Καβάλας στην τουρκική αγορά

Σύμφωνα με την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Καβάλας (ΔΕΤΑΚ), τα τελευταία χρόνια είχε παρατηρηθεί μία αθρόα προσέλευση τουριστών από τη Τουρκία προς την Καβάλα με ικανοποιητικό αριθμό διανυκτερεύσεων, αλλά πέρσι […]

Σύμφωνα με την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Καβάλας (ΔΕΤΑΚ), τα τελευταία χρόνια είχε παρατηρηθεί μία αθρόα προσέλευση<...> τουριστών από τη Τουρκία προς την Καβάλα με ικανοποιητικό αριθμό διανυκτερεύσεων, αλλά πέρσι και φέτος οι αφίξεις μειώθηκαν κατά πολύ. Κύρια αιτία ήταν ο φόρος που επιβάλλεται από το τουρκικό κράτος σε όσους θέλουν να επισκεφθούν την Καβάλα ή άλλες περιοχές της χώρας μας.

Έτσι η ΔΕΤΑΚ αποφάσισε να κάνει ένα νέο τουριστικό `άνοιγμα` στην αγορά της Τουρκίας. Ειδικότερα, στην γειτονική χώρα θα παρουσιασθούν ευέλικτα τουριστικά πακέτα-προσφορές, τα οποία λόγω του χαμηλού τους κόστους θα καλύπτουν τον κεφαλικό φόρο, που είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν οι Τούρκοι, οι οποίοι για τουριστικούς κυρίως λόγους επισκέπτονται ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

Στα Επιμελητήρια μεγάλων τουρκικών πόλεων, σε ξενοδόχους, τουριστικά γραφεία και παρεμφερείς επιχειρήσεις θα δοθούν αναλυτικά προγράμματα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Τούρκοι, που θέλουν να επισκεφθούν την Καβάλα. Αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματισθεί από πλευράς της ΔΕΤΑΚ τότε το Νοέμβριο αναμένεται να επισκεφθούν την Καβάλα οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες και επιχειρηματίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024