Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕνισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Σποράδων

Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Σποράδων

Στα πλαίσια των δεσμεύσεων του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για βελτίωση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των Σποράδων και ιδιαιτέρως της Αλοννήσου και μετά από σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χτες στο […]

Στα πλαίσια των δεσμεύσεων του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για βελτίωση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των Σποράδων<...> και ιδιαιτέρως της Αλοννήσου και μετά από σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χτες στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και τοπικών φορέων των Σποράδων, αποφασίστηκε η εκτέλεση δύο επιπλέον επιδοτούμενων δρομολογίων, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των δρομολογίων σε πέντε πλήρη δρομολόγια την εβδομάδα με Ε/Γ-Ο/Γ κλειστού τύπου προς Βόλο και `Αγιο Κωνσταντίνο.

Τα παραπάνω δρομολόγια θα αρχίσουν στις 18 Απριλίου 2005 και θα πραγματοποιούνται έως το πέρας της δρομολογιακής περιόδου, 31 Οκτωβρίου 2005. Με τα δρομολόγια αυτά συνδέεται η Κύμη και η Λήμνος με τις Σποράδες και τον λιμένα Βόλου, ενώ σημειώνεται ότι διατηρούνται οι καθημερινές προσεγγίσεις των ταχυπλόων με `Αγιο Κωνσταντίνο και Βόλο (συνολικά πέντε δρομολόγια ημερησίως).

Τέλος, να τονιστεί ότι με τη ρύθμιση αυτή επιτυγχάνεται, εκτός από την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Αλοννήσου και η σύνδεση της Κύμης με τις Σποράδες και τον λιμένα Βόλου, η οποία δεν υπήρχε για πολλά χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024