Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνίσχυση της τουριστικής διαφήμισης της Ρόδου
Προκόπης Παυλόπουλος

Ενίσχυση της τουριστικής διαφήμισης της Ρόδου

Μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε το νησί της Ρόδου, ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο η ενίσχυση του νησιού και ιδιαίτερα η ενίσχυση της τουριστικής του προβολής

Μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε το νησί της Ρόδου, ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο η ενίσχυση του νησιού και<...> ιδιαίτερα η ενίσχυση της τουριστικής του προβολής.

Συγκεκριμένα, μετά την περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στις πληγείσες περιοχές και την ευρεία σύσκεψη με φορείς του νησιού, ο υπουργός εξήγγειλε ότι ιδιαίτερο βάρος πρόκειται να δοθεί στην τουριστική προβολή του νησιού, κάνοντας επίσης σαφές ότι η κυβέρνηση με τα μέτρα αυτά εκφράζει την ενεργό συμπαράσταση της στην τοπική κοινωνία.

Περίπου 50.000 στρέμματα δάσους αποτέφρωσε η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο το πρωί της Δευτέρας. Στη Ρόδο βρέθηκε κλιμάκιο του υπουργείου Εσωτερικών υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο, το οποίο πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις καμμένες περιοχές.

Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέες οι εκτάσεις που κάηκαν και θα τεθούν σε εφαρμογή μια σειρά από δράσεις για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της παράκαμψης της Καρδίτσας του παραλιακού άξονα του Ν. Λαρίσης τόνισε ότι «με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε εδώ για τα εγκαίνια της παράκαμψης της Καρίτσας. Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα τμήματα του παραλιακού άξονα του Νομού Λάρισας, το οποίο αποτελεί έργο μεγάλης σημασίας για την τουριστική κίνηση και ανάπτυξη της περιοχής».

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερων παρεμβάσεων στον παραλιακό άξονα του Νομού Λάρισας που ξεκινούν από τα Τέμπη και καταλήγουν στην παραλιακή σύνδεση των Νομών Λάρισας και Μαγνησίας.

Ο κ. Παυλόπουλος επίσης τόνισε ότι «το έργο αυτό καταδεικνύει ότι εργασθήκαμε ήδη από την προηγούμενη θητεία μας με στρατηγική και στόχο, έτσι ώστε τόσο οι κοινοτικοί όσο και οι εθνικοί πόροι να «πιάσουν τόπο» σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και, γενικότερα, την αναπτυξιακή προοπτική και την ενδυνάμωση του τουρισμού στην Περιφέρεια».

Τέλος, στην ίδια ομιλία ο υπουργός ανακοίνωση ότι ήδη εκπονείται διανομαρχιακή μελέτη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη σύνδεση του παραλιακού άξονας Λάρισας με τον οδικό κύκλωμα του Πηλίου. «Πρόκειται για ένα όραμα πολλών δεκαετιών, το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στον τουρισμό της Θεσσαλίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024