Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας – Ιθάκης: Το εχθρικό κράτος μας υπενθύμισε την ομηρία μας

Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας – Ιθάκης: Το εχθρικό κράτος μας υπενθύμισε την ομηρία μας

“Το αδηφάγο σπάταλο και εχθρικό Κράτος, μας έκανε `υπενθύμιση` της `ομηρίας` μας με τον πλέον άκομψο τρόπο: την ανακολουθία του,όθεν και την ανεπάρκειά του. Δηλαδή, χωρίς να φροντίσει να εναρμονίσει, […]

“Το αδηφάγο σπάταλο και εχθρικό Κράτος, μας έκανε `υπενθύμιση` της `ομηρίας` μας με τον πλέον άκομψο τρόπο: την ανακολουθία του,<...>όθεν και την ανεπάρκειά του. Δηλαδή, χωρίς να φροντίσει να εναρμονίσει, να συμπληρώσει και να επικαιροποιήσει την νομοθεσία και τις σχετικές Υγειονομικές διατάξεις, με αποτέλεσμα κανένας επιχειρηματίας στην Ελληνική Επικράτεια να μπορεί να έχει `άδεια λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής` κοινώς πισίνας, μας στέλνει στα δικαστήρια ως παραβάτες του Νόμου, όχι για να μας `νουθετήσει και να μας συμμορφώσει` με τα δέοντα, αλλά για καθαρά εισπρακτικούς λόγους αφ` ενός και να μας δείξει ότι μας `έχει στο χέρι` αφ` ετέρου”. Αυτά επισημαίνει σε ανακοίνωση της, φανερά δυσαρεστημένη η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

Και συμπληρώνει: “Αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί την καλύτερη `συμβουλή` προς τους επίδοξους επενδυτές της Χώρας, αλλά και το `κενό περιεχομένου` και βαρύγδουπων και ηχηρών εξαγγελιών των πολιτικών μας, ότι δήθεν έχουμε `πεδίον δόξης λαμπρόν` για την επιχειρηματικότητα, την μείωση της ανεργίας, του πληθωρισμού, καθώς και την κοινωνική και οικονομική πρόοδο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024