Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕντείνεται η διαφήμιση της Ελλάδας εν` όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Εντείνεται η διαφήμιση της Ελλάδας εν` όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Visa International, ως χορηγού του Αθήνα 2004 και του ΕΟΤ, που ήδη υφίσταται με στόχο την διαφημιστική προβολή της χώρας μας για το 2004, ο ΕΟΤ […]

Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Visa International, ως χορηγού του Αθήνα 2004 και του ΕΟΤ, που ήδη υφίσταται με στόχο την διαφημιστική προβολή<...> της χώρας μας για το 2004, ο ΕΟΤ ανακοίνωσε την συνεργασία του με το NBC. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ, οι πρωτοβουλίες αυτές υλοποιούνται και όσο πλησιάζει το 2004, έτος των Ολυμπιακών Αγώνων, θα ενταθούν.

Επίσης, η Visa ανακοίνωσε ότι, ως επίσημος χορηγός του Αθήνα 2004, θα προβάλλει την Ελλάδα μέσω ειδικού ένθετου στην Travel Weekly, που θα κυκλοφορήσει στην έκθεση WTM στο Λονδίνο. Η Visa ήδη προωθεί τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος της Visa destinations είτε μέσω του internet, είτε με διάφορους άλλους τρόπους χρησιμοποιώντας έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία.

Η Visa θα συμπεριλάβει χωρίς κόστος την Ελλάδα και σε όλα τα προγράμματα marketing που θα εκπονήσει ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και ειδικά σε ενέργειες διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων σε 50 χώρες. Θα δημιουργήσει επίσης γραφείο πληροφοριών για τους επισκέπτες, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ στην επικοινωνία της και τις διαφημίσεις της, η χώρα μας προβάλλεται δωρεάν ως ένας πολύ ζωντανός και δυναμικός διεθνής προορισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024