Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕντεκαμελής επιτροπή της ΕΛ.Ε.Τ. για την τουριστική ορολογία

Εντεκαμελής επιτροπή της ΕΛ.Ε.Τ. για την τουριστική ορολογία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “Ελληνικής Εταιρίας Τουρισμού” (ΕΛ.Ε.Τ.) ανακοίνωσε τη σύσταση 11μελούς Επιτροπής, η οποία θα έχει ως έργο τον εννοιολογικό καθορισμό των βασικών εννοιών – “λέξεων-κλειδιών” της Ελληνικής Τουριστικής […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ελληνικής Εταιρίας Τουρισμού" (ΕΛ.Ε.Τ.<.>) ανακοίνωσε τη σύσταση 11μελούς Επιτροπής, η οποία θα έχει<...> ως έργο τον εννοιολογικό καθορισμό των βασικών εννοιών – "λέξεων-κλειδιών" της Ελληνικής Τουριστικής Ορολογίας γύρω από τις οποίες επικρατεί σύγχυση.

Η Επιτροπή "Τουριστικής Ορολογίας" της ΕΛ.Ε.Τ. αποτελείται από Καθηγητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στον χώρο του τουρισμού, από τουριστικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες της τουριστικής κοινότητας της χώρας μας και τελεί υπό την προεδρία του Προέδρου της ΕΛ.Ε.Τ., κ. Νίκου Ηγουμενάκη.

Η σύνθεση της επιτροπής είναι η ακόλουθη: Ηγουμενάκης Νίκος
Ζαχαράτος Γεράσιμος
Λύτρας Περικλής
Λαΐου-Αντωνίου Χρυσάνθη
Τσάρτας Πάρις
Χυτήρης Λεωνίδας
Ευθυμιάτου-Πουλάκου Αντωνία
Τσίσχολμ Κόλλιν
Παυλίδης Παύλος
Κουμέλης Θεόδωρος
Μαυροδόντης Θωμάς
Η επιτροπή προβλέπεται να ολοκληρώσει το έργο της μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, το οποίο σκοπεύει να παρουσιάσει σε δημόσια εκδήλωση, ενώ πρόθεση της είναι η έκδοση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024