Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ Σκανδιναβίας και Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής προωθούν τη Β. Ελλάδα
Ταξίδι Σκανδιναβών Δημοσιογράφων στην Χαλκιδική μετα απο συνεργασία

ΕΟΤ Σκανδιναβίας και Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής προωθούν τη Β. Ελλάδα

Αποσκοπώντας στην δυναμική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, διοργάνωσαν δημοσιογραφικό ταξίδι γνωριμίας της Χαλκιδικής την 22-26 Ιουνίου 2009. Οι […]

Αποσκοπώντας στην δυναμική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με την<…> Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, διοργάνωσαν δημοσιογραφικό ταξίδι γνωριμίας της Χαλκιδικής την 22-26 Ιουνίου 2009. Οι δημοσιογράφοι ήταν ο Σουηδός Thomas Madsen και οι δυο Φινλανδοί Kalle Kirstilla και Maarit Olkkola. Ιδιαίτερα φάνηκε να εντυπωσιάστηκαν από το μοναδικό συνδυασμό του φυσικού τοπίου “θάλασσα – βουνό”, που προσφέρει ως τουριστικό προϊόν η Χαλκιδική,

Η ακτογραμμή της Χαλκιδικής, την οποία επισκέφθηκαν σχεδόν ολόκληρη, ήταν αυτή που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον: πληθώρα παραλιών, γαλάζιες σημαίες, οργανωμένες πλαζ, κολπίσκοι, κανάλια, μαρίνες, γραφικά λιμανάκια και ψαρολίμανα. Οι παραδοσιακοί οικισμοί του βουνού –τέλος- συνέθεσαν την αντίθεση, τη διαφορετικότητα και την εναλλαγή – κάτι που εκτιμούν ότι “δε θα αφήσει αδιάφορους τους Σκανδιναβούς”.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν το Σπήλαιο των Πετραλώνων όπου βρέθηκαν ευρήματα του πρώτου Ευρωπαίου αρχανθρώπου, το Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου και το Aγιο Όρος. Μεγάλη έμφαση έδωσαν στην άριστη παροχή υπηρεσιών των ξενοδοχειακών μονάδων που τους φιλοξένησαν, στις ανθρώπινες δραστηριότητες σε βουνό και θάλασσα, αλλά και στην τοπική γαστρονομία.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες τους στο Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας, καθώς επίσης και στην υπεύθυνη Συντονισμού της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής κα Μαρία Πάππα, η οποία και τους συνόδευε καθ`όλη την διάρκεια της διαμονής τους στη Χαλκιδική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024