Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπαφές της Ό. Κεφαλογιάννη με Ιάπωνες τουριστικούς φορείς στο Τόκιο
Τουριστική πολιτική

Επαφές της Ό. Κεφαλογιάννη με Ιάπωνες τουριστικούς φορείς στο Τόκιο

Κατά τη διάρκεια των επαφών της στο Τόκυο, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα εστιάσει στην ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη αναχώρησε το Σάββατο 9 Μαρτίου, για επίσημη επίσκεψη στο Τόκυο, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιαπωνία και το άνοιγμα της Ελλάδας στις μακρινές αγορές.

Στο διάστημα της παραμονής της στην Ιαπωνία η κα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί, αύριο Τρίτη με τον Ιάπωνα κοινοβουλευτικό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Minoru Kiuchi και στη συνέχεια με τον αναπληρωτή υπουργό Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού κ. Υosuke Tsuruno. Κατά τη διάρκεια των επαφών της στο Τόκυο, η κα Κεφαλογιάννη θα εστιάσει στην ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών.

Η υπουργός Τουρισμού θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024