Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπιχείρηση βελτίωσης της εικόνας του ελληνικού τουρισμού στο Λονδίνο
Επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο

Επιχείρηση βελτίωσης της εικόνας του ελληνικού τουρισμού στο Λονδίνο

Η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, θα συναντηθεί αύριο με τουριστικούς φορείς και tour operators της βρετανικής τουριστικής αγοράς, στους οποίους θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές και τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της τουριστικής πολιτικής.

Η βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τουρισμού, η ανάκαμψη του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας και η δημιουργία ισχυρών βάσεων για την επόμενη χρονιά, είναι ο σκοπός επίσκεψης που πραγματοποιεί η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 21 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή της στη βρετανική πρωτεύουσα η κα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε μεγάλα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ΜΜΕ και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους ταξιδιωτικών οργανισμών.

Ειδικότερα η κα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη στο “BBC World Service” και στο “Today Programme BBC Radio 4”.  Ζωντανή συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα “Countdown”, στον τηλεοπτικό σταθμό CNBC και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Squawk Box Europe”, στην εκπομπή “Quest Means Business” του CNN International, στην εφημερίδα “The Independent”, στο βρετανικό περιοδικό “ABTA magazine” που απευθύνεται στους Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, στο “Travel Weekly” και “Travel Trade Gazette” κ.ά.

Η κα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί αύριο με τουριστικούς φορείς και tour operators της βρετανικής τουριστικής αγοράς, στους οποίους θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές και τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της τουριστικής πολιτικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024