Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕπίσημη παρουσίαση του προγράμματος ‘Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου’ στη WTM London
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος ‘Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου’ στη WTM London

Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της ΣΕΤΚΕ, σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο 'Sky 23', του ξενοδοχείου Hilton London Metropole.

Το “ντεμπούτο” του στις διεθνείς τουριστικές αγορές κάνει το “Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου”, με την παρουσίαση του προγράμματος σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market 2018.

Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο “Sky 23”, του ξενοδοχείου Hilton London Metropole.

Στην παρουσίαση του προγράμματος “Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου” θα παραστούν εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών οργανισμών και φορέων. Ενώ το γεγονός θα καλύψουν δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα δρώμενα στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως και την πρώτη, που “ανοίγει το χορό” των τουριστικών εκθέσεων, κάθε χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται υπό την “ομπρέλα” του φιλόδοξου προγράμματος “Καλάθι Πρωινού” της ΣΕΤΚΕ, που στόχο έχει τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα, με τη γαστρονομία και τον τουρισμό. Ακόμη, θα μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τις οποίες θα ετοιμάσουν σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα της περιοχής και τις καλύτερες πρώτες ύλες, από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Σκοπός του προγράμματος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, που παρουσιάστηκε επίσημα ένα χρόνο πριν, και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή, τουριστική περίοδο, σε Ρόδο και Κεφαλονιά, από ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα, τα οποία έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, είναι η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας και η καθιέρωσή της σε δημοφιλή, γαστρονομικό προορισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024