Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη αμερικάνικου τηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα για προβολή πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επίσκεψη αμερικάνικου τηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα για προβολή πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας του ΕΟΤ, της ‘Αθήνα 2004’, και των χορηγών τους, για προβολή της Ελλάδας και των Ολυμπιακών Αγώνων, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα την χώρα μας συνεργείο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC Olympics Inc

Στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας του ΕΟΤ, της ‘Αθήνα 2004’, και των χορηγών τους, για προβολή της Ελλάδας και των Ολυμπιακών Αγώνων<...>, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα την χώρα μας συνεργείο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC Olympics Inc.

Συγκεκριμένα, το NBC Olympics Inc επισκέφθηκε περιοχές της Ηλείας, της Κεφαλονιάς και της Σαντορίνης εξετάζοντας για πρώτη φορά κάποιους από τους χώρους, που το δίκτυο θα προβάλει μέσα από τη συχνότητα του στις ΗΠΑ, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στελέχη του ΕΟΤ, σε συνεργασία με τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις, συνόδευσαν και παρείχαν όλες τις διοικητικές διευκολύνσεις για την καλύτερη πρόσβαση των τεχνικών και δημοσιογράφων του αμερικανικού καναλιού.

Η προβολή της Ελλάδας στην Αμερική Θα διαρκέσει 400 ώρες με εκπομπές αφιερωμένες στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, επτάλεπτα βίντεο, αλλά και φωτογραφικές παρεμβάσεις σε εκπαιδευτικές εκπομπές. Η συμφωνία αυτή με το NBC εντάσσεται στη συνεργασία ΕΟΤ-Αθήνα 2004 και ειδικότερα με τους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι δε χωρίς οικονομικό κόστος για τον Οργανισμό.

Ο κύριος Mark Levy, chief producer του δικτύου, δήλωσε ενθουσιασμένος από την επίσκεψη και είπε πως η ματιά του NBC Θα εστιασθεί στη φυσική ομορφιά της Ελλάδας, την ανάδειξη του αρχαίου της πολιτισμού μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και τη σύνδεση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων με τη χώρα που τους γέννησε.

Στις αρχές του 2003 θα ακολουθήσει η δεύτερη επίσκεψη των στελεχών του NBC στην Κεντρική Ελλάδα και την Ήπειρο. Είναι η τρίτη φορά που ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός ασχολείται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την Ατλάντα και το Σίδνεϊ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024