Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη Καμμένου σε Αμοργό, Ηρακλειά, Σχινούσα και Κουφονήσια
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας,Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη Καμμένου σε Αμοργό, Ηρακλειά, Σχινούσα και Κουφονήσια

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες […]

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες των νησιών<...>για την ενημέρωση και την, από κοινού, ιεράρχηση των προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, μετέβη την Τετάρτη στην Αμοργό, την Ηρακλειά, την Σχινούσα και τα Κουφονήσια, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συναντήθηκε με δημάρχους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τοπικούς παράγοντες των νησιών, καθώς και με πολιτιστικούς συλλόγους και πολίτες, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του και καταγράφηκαν προβλήματα και ανάγκες των ανωτέρω νησιών, ενώ εκφράστηκε ικανοποίηση εκ μέρους των φορέων των νησιών, ειδικότερα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι, “για το Υπουργείο αποτελεί προσπάθεια ύψιστης σημασίας η αειφόρος ανάπτυξη και η ανάδειξη των μικρών και απομακρυσμένων νήσων του Αιγαίου, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων που καταγράφονται και ιεραρχούνται”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024