Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Ολλανδών δημοσιογράφων στη Πελοπόννησο
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επίσκεψη Ολλανδών δημοσιογράφων στη Πελοπόννησο

Τις ομορφιές της Πελοποννήσου ανακαλύπτουν από τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, δέκα Ολλανδοί δημοσιογράφοι, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας για την ανάδειξη των τουριστικών δυνατοτήτων της περιοχής σε νέες αγορές. Η ομάδα των δημοσιογράφων, που θα παραμείνει στη Πελοπόννησο…

Τις ομορφιές της Πελοποννήσου ανακαλύπτουν από τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, δέκα Ολλανδοί δημοσιογράφοι, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας για την ανάδειξη των τουριστικών δυνατοτήτων της περιοχής σε νέες αγορές. Η ομάδα των δημοσιογράφων, που θα παραμείνει<…>στη Πελοπόννησο μέχρι και την Κυριακή, 13 Μαΐου θα περιηγηθεί σε τουριστικούς προορισμούς, επισκεπτόμενη κλασσικά, βυζαντινά μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, με οργανωμένες ξεναγήσεις, καθώς και επιλεγμένες διαδρομές στη φύση.

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν τα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, όπου και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κυρία Αγγέλα Αβούρη. Η Γενική Γραμματέας καλωσόρισε στην Πελοπόννησο τους Ολλανδούς δημοσιογράφους, τους επεσήμανε πώς βρίσκονται σε μία από τις ομορφότερες και ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας, που συνδέει διαχρονικά και αρμονικά πολιτισμό, φυσικό περιβάλλον και τουρισμό, τονίζοντας πως «η Πελοπόννησος είναι μια περιοχή που εκτός από το παραδοσιακό τουριστικό προϊόν «Ήλιος & Θάλασσα» συνδυάζει όλες τις μορφές τουρισμού από τον περιηγητικό, αρχαιολογικό, ιστορικό, θρησκευτικό μέχρι τον γαστρονομικό και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος σε νέες μορφές τουρισμού».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024