Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίEπίσκεψη Πετραλιά στον Αρχιεπίσκοπο
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Eπίσκεψη Πετραλιά στον Αρχιεπίσκοπο

Toν Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκε χθες (8 Αυγούστου) το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την υγεία του αλλά και να αναφερθεί στα προγράμματα θρησκευτικού τουρισμού…

Toν Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκε χθες (8 Αυγούστου) το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την υγεία του αλλά και να<...> αναφερθεί στα προγράμματα θρησκευτικού τουρισμού.

Μετά από την συνάντηση η υπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε τα εξής: «Θέλησα να ευχηθώ από κοντά στον Αρχιεπίσκοπο καλή επιτυχία στο ταξίδι του στην Αμερική. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να συζητάς μαζί του. Οπως πάντα είναι πολύ αισιόδοξος και με το γνωστό του χιούμορ. Αναφερθήκαμε σε πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και το πρόγραμμα του θρησκευτικού τουρισμού καθώς βλέπουμε ότι φέτος το καλοκαίρι αναπτύσσεται σημαντικά που σημαίνει ότι εμείς που προετοιμαζόμασταν μαζί με την εκκλησία είχαμε αποτέλεσμα στον τομέα αυτό. Και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε και στο μέλλον».

Σε σχετική ερώτηση για τις εκλογές η Υπουργός απάντησε, «Δεν μιλήσαμε για πολιτικά με την στενή έννοια. Μιλήσαμε για πολιτική στα θέματα του τουρισμού στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με την εκκλησία ως υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης».

Μεταξύ άλλων η κυρία Πετραλία ανέφερε ότι ουδέποτε υπήρξε κρίση με τον Μακαριότατο για το θέμα της κρουαζιέρας και το διάπλου της Μεσογείου σε σχετική ερώτηση δημιοσιογράφου συμπληρώνοντας ότι «Η σχέση μας είναι πολύ στενή και με τον Μακαριότατο αλλά και με την Εκκλησία στο σύνολό της».

Η κυρία Πετραλιά είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο και για την τουριστική κίνηση της χώρας που όπως δήλωσε «φέτος είναι η χρονιά της “απογείωσης”».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024